Potatisredskap

Det är verkligen en stor skillnad på potatis och potatis. Om man ser på den fullmogna vinterpotatisen innehåller den en hel del mindre vatten än vad en färskpotatis gör. All höst- och vinterpotatis skördas i september och oktober varje år. Denna potatis har då lite hårdare skal eftersom att den fått ligga och mogna i jorden. Från maj till augusti är den underbara färskpotatissäsongen!

Hos oss på Bagaren och Kocken hittar du ett flertal olika typer av potatisredskap. I denna kategori hittar du bland annat flera olika potatisskalare i olika varianter och färger. Vi har även ett flertal olika potatisstötar och potatispressar. Allt för att du ska kunna göra ditt smarriga potatismos! För att du ska tvätta din potatis så har vi de perfekta grönsaksborstarna.

Om du behöver en mandolin för att skiva perfekta skivor av potatis som du kan ha till din potatisgratäng, så hittar du det hos oss. Här hittar du ett flertal olika modeller av mandoliner med olika egenskaper. Vi har även en Pommes frites skärare som hjälper dig att enkelt skära stavar till pommes frites eller kuber av din potatis. 

Potatisredskap