Victorinox Potatisskalare REX Rostfritt Stål

Victorinox Potatisskalare REX Rostfritt StålVictorinox Potatisskalare REX Rostfritt Stål
  • Victorinox Potatisskalare REX Rostfritt Stål
  • Victorinox Potatisskalare REX Rostfritt Stål
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Mer än 5 på lager
 
38 kr (ord rek 45 kr)
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Victorinox Potatisskalare REX Rostfritt Stål

Potatisskalare i rostfritt stål, längd 14 cm och bredd 7 cm.

REX, en kunglig skalare från Schweiz i klassiskt utförande. Med en potatisskalare i köket kan du skala det mesta, inte bara potatis.

Skalaren har två motsatta blad vilket gör att man kan skära åt båda hållen och den har ett grepp som passar högerhänt såväl som vänsterhänt. Potatisskalarens rörliga blad är följsamt och gör skalningen noggrann och effektiv. På sidan av redskapet finns även en liten vass ögla som används för att ta bort potatisögon med.

Det rostfria stålet gör rengöringen enkel och det går också att köra den i diskmaskinen.  

Kitchen Utensils är en serie köksredskap från Victorinox, här samla allt som inte direkt är knivar men som ändå behövs vid matlagning. Redskapen kan undantagsvis maskindiskas men de bör ändå handdiskas.

Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.

Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska "acier inoxydable".