Tänger och Pincetter

I denna kategori hittar du allt som du behöver inom tänger och pincetter. När du lagar mat är det ett måste att äga en bra tång. Här hittar du flera olika modeller av tänger. Vi har bland annat serveringstång med sked, köttbulletång, salladstång och iskrosstång. Här erbjuds flera olika typer av kökstänger. Vi har flera tänger i bland annat silikon. Om du är en person som gillar hemgjorda köttbullar precis som vi. Så är en köttbulletång perfekt för dig!

Här hittar du inte bara tänger. Vi har även smarta pincetter. Bland annat erbjuder vi fiskbenspincetter. En fiskbenspincett är ett perfekt redskap som man kan använda till alla typer av fiskar. Fiskbenspincetten gör det enkelt för dig att få ut samtliga fiskben ut din fisk.

Du hittar stekgafflar som är utmärkta att använda både vid spisen och vid grillen. Här hittar du även andra redskap som är fina att använda vid grillen, vi har flera olika typer av grillpincetter. Det finns smala kökspincetter med bra grepp. Vid grillning och stekning fungerar även en kockpincett utmärkt. 

Tänger och Pincetter