Zwilling Redskap

Zwilling erbjuder helt underbara köksredskap. Här hittar du många olika redskap i mycket hög kvalité. Här hittar du bland annat vitlökspress, rivjärn, kuljärn och stekspade. Alla produkter har en väldigt snygg och stilren design. Denna fina redskapsserie är tillverkade i ett mycket lättskött och hygieniskt material. Produkterna har mycket greppvänliga handtag med non-slip belägg.

Här finner du två varianter av stekspadar. Vi har en klassisk stekspade men även en silikonstekspade, en stekspade i silikon är perfekt för dig som är rädd för att repa dina non-stick grytor och kastruller. Vi på Bagaren och Kocken älskar Zwillings klassiska redskap som potatisskalare, osthyvel och soppslev. De har även en riktigt professionell potatisstöt som man knappt kan klara sig utan!

Här finner du bland annat ett set med en redskapsbox och fyra olika redskap. I detta set ingår ballongvisp, silikonstekspade, soppslev och spaghettislev. Du hittar även mycket användbara köksredskap som hålslev, glasskopa och kärnhusurtagare. Zwilling erbjuder alla sorters köksredskap som gör det enkelt för dig att utrusta ditt kök med redskap av högsta kvalité. 

Zwilling Redskap