Bagaren och Kocken ABKosta Boda Guardian Angel Karaff

Kosta Boda Guardian Angel Karaff
  • Kosta Boda Guardian Angel Karaff
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Kosta Boda Guardian Angel Karaff

Fräck karaff i Sara Woodrows fantastiska serie Guardian Angel som består av vinglas i tre olika färger samt en karaff. Matcha med vinglas i samma serie. 

Sara Woodrow presenterar sig själv som designer, konstnär och illustratör. Hennes arbete kännetecknas av en stark trendkänsla och otrolig närvaro i tiden. Sara går sina egna vägar och är den nya tidens designer. 

"När Kosta Boda bad mig att komma på en idé för ett vinglas ville jag verkligen göra något som var lite annorlunda. Jag älskar att skapa vackra saker som har en historia eller en känsla och ”Guardian Angel” har många känslor knutna till sig. Jag tänker ofta att det finns någon eller något som vakar över mig. Vart jag än befinner mig är det en trygg tanke att ha med mig. Jag vill att den ska förmedla känslor som ömhet, kärlek och beskydd. Därför är vingarna formade som ett hjärta." - Sara Woodrow.
 
Höjd: 25 cm.
Dia: 8,1 cm.
Färg: Rosa.

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke