Kosta Boda Guardian Angel Vinglas Guld 68 cl 2-pack

Kosta Boda Guardian Angel Vinglas Guld 68 cl 2-pack
  • Kosta Boda Guardian Angel Vinglas Guld 68 cl 2-pack
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Kosta Boda Guardian Angel Vinglas Guld 68 cl 2-pack

Otroligt dekorativt vinglas i Sara Woodrows fantastiska serie Guardian Angel. Matcha med karaff och vinglas i andra färger i samma serie. 

Sara Woodrow presenterar sig själv som designer, konstnär och illustratör. Hennes arbete kännetecknas av en stark trendkänsla och otrolig närvaro i tiden. Sara går sina egna vägar och är den nya tidens designer. 

Guardian Angel består av vinglas i tre olika färger och en karaff. "När Kosta Boda bad mig att komma på en idé för ett vinglas ville jag verkligen göra något som var lite annorlunda. Jag älskar att skapa vackra saker som har en historia eller en känsla och ”Guardian Angel” har många känslor knutna till sig. Jag tänker ofta att det finns någon eller något som vakar över mig. Vart jag än befinner mig är det en trygg tanke att ha med mig. Jag vill att den ska förmedla känslor som ömhet, kärlek och beskydd. Därför är vingarna formade som ett hjärta." - Sara Woodrow
 
Höjd: 23 cm
Dia: 9 cm
Färg: Guld 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke