Bagaren och Kocken söker Arbetsledare Lager

Göteborg
 
Bagaren och Kocken är en av Nordens ledande e-handlare inom kategorin redskap, maskiner och design till köket. Företaget grundades 2005, och är från och med årsskiftet helt ägda av Egmont Publishing. De är idag 60 anställda, med siktet inställt på fortsatt stark tillväxt. Sedan 2017 ingår även GoShopping i företaget med varumärkena KitchenOne och Robotexperten. Bagaren och Kocken lägger stort värde och stolthet i att kunna leverera hög kvalitet och en trygg och säker köpupplevelse och har fem år i rad vunnit Pricerunners prestigefyllda pris som årets e-handlare inom kökstillbehör.

Bagaren och Kocken ägs till majoritet av Egmont som är en av Nordens största mediekoncerner. Egmont är verksamma inom film, tv, biografer, tidningar, böcker, streamingtjänster, utbildningsmaterial, spelkonsoler och har ett brett utbud av digitala kommunikationskanaler, appar och spel. Egmont är en stiftelse och skänker varje år en del av sin vinst till välgörenhet genom Egmont Fonden – initiativ riktade mot främst barn och unga som behöver en hjälpande hand. Bagaren och Kocken söker nu en arbetsledare!
Som arbetsledare på lagret hos Bagaren och Kocken kommer du vara en viktig spelare på företaget. Du blir avdelningsansvarig och samtidigt ett bollplank till dina arbetsledande kollegor. Ditt ansvarsområde innebär att leda personalen mot uppsatta mål samt att planera godsflöden och utveckling med lagerchef. Du initierar, driver och verkställer förbättringar. Hos Bagaren och Kocken är den ena dagen inte den andra lik. Med det menar vi att du måste vara flexibel i ditt tankesätt och snabbt kunna ställa om och agera utifrån förändrade behov.

Ansvarsområde:
- Övergripande ansvarig för att avdelningen levererar en hög servicegrad och kvalité. 
- Leda operativ utveckling och driva igenom projekt.
- Ansvarig för KPI: er 
- Ansvarig för optimering och ordning på lagret.
- Leda och motivera personalen.
- Planera personalbehov och arbetsytor för olika säsonger.
 
Vi på Bagaren och Kocken erbjuder: 
- Entreprenörsdriven verksamhet.
- Spännande bransch.
- Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter.
- Pulserande arbetsmiljö.
- Kollektivavtal för alla anställda.
- Utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för logistik och lager. Du har en förmåga att se saker ur olika perspektiv, både "här och nu" såväl som att höja blicken för framtida utvecklingar och utmaningar. Du är en van IT-användare med god förståelse för WMS-system samt affärssystem. Du ska ha erfarenhet av ledarskap, operativt arbete på lager samt effektivitetsutveckling.
 
Du jobbar gärna i ett högt tempo och tycker att förändringar är spännande och inspirerande. Vidare trivs du med att vara i händelsernas centrum vilket innebär att arbeta i den dagliga operativa driften. Som person är du positiv och har lätt att inspirera, motivera och utveckla dina medarbetare. Du har en ödmjuk attityd, är kommunikativ och har förmågan att vara rak och tydlig när det krävs.

Meriterande är om du har kunskaper i affärssystemet Navision, och är en van användare av office-paketet. Även om du har erfarenhet av förbättringsarbete och arbetat med LEAN innan. 

Upplägg och kontakt
- Arbetstid: 100%
- Start: Enligt överenskommelse
- Placering: Sörredsvägen 113, 417 29 GÖTEBORG (Bagaren och Kockens huvudkontor)
- Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan
Skicka ansökan till jobb@bagarenochkocken.se
Skriv ”Arbetsledare lager” i ämnesraden
Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan
Kontaktperson: Albin Jansson (albin.jansson@bagarenochkocken.se)
Mer information om oss hittar du på www.bagarenochkocken.se