Inköpskoordinator

Göteborg
 
Bagaren och Kocken är en av Nordens ledande e-handlare inom kategorin redskap, maskiner och design till köket. Företaget grundades 2005, och är från och med årsskiftet 2017/2018 helt ägda av Egmont Publishing. De är idag 60 anställda, med siktet inställt på fortsatt stark tillväxt. Sedan 2017 ingår även GoShopping i företaget med varumärkena KitchenOne och Robotexperten. Som grupp omsatte man närmare 400 miljoner 2017. Bagaren och Kocken lägger stor stolthet i att ha det bästa sortimentet till konkurrenskraftiga priser. Samtidigt strävar vi efter att ha de nöjdaste kunderna i branschen och har blivit utsedda till årets e-handlare av Pricerunner fyra år i rad. Huvudkontoret, lagret och den fysiska butiken är belägna i Göteborg.
 
Bagaren och Kocken ägs till majoritet av Egmont som är en av Nordens största mediekoncerner. Egmont är verksamma inom film, tv, biografer, tidningar, böcker, streamingtjänster, utbildningsmaterial, spelkonsoler och har ett brett utbud av digitala kommunikationskanaler, appar och spel. Egmont är en stiftelse och skänker varje år en del av sin vinst till välgörenhet genom Egmont Fonden – initiativ riktade mot främst barn och unga som behöver en hjälpande hand.
  

Vi söker dig med bakgrund inom inköp, det är ett stort plus om du har erfarenhet från e-handelsbranschen.
Som inköpskoordinator är din viktigaste uppgift att säkra att vi alltid har tillräcklig mängd artiklar på lagret. Samtidigt är uppföljning av leveranser och data i våra system en västenlig del av ditt arbete. I dina arbetsuppgifter ingår tät dialog med sortimentsansvariga, marknadsavdelningen, lagret samt kundtjänst. Du utför stor del av ditt arbete i vårt affärssystem NAV och bidrar till utvecklingen av systemet.
 
Vem är du?
Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet av arbete på en inköpsavdelning. Du är nyfiken och vill vara med på en spännande resa på ett företag i förändring. Det är meriterande om du har erfarenhet från e-handel och vi vill att du kan hantera stora sortiment. Det är även meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i NAV affärssystem.
Som person söker vi söker dig som är mycket noggrann och strukturerad. Du arbetar självständigt men är också en person som tycker om att samarbeta, både inom din avdelning och tillsammans med andra avdelningar inom bolaget. Vi tror även att du är analytisk, flexibel och prestigelös. Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi/Inköp och/eller marknadsföring. Du trivs i ett högt tempo där förändringar tillhör vardagen. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kollegor i Danmark så att förstå danska är en merit och vi förutsätter att du även har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
 
Upplägg och kontakt
Arbetstid: 100%
Start: Omgående
Placering: Sörredsvägen 113, 417 29 GÖTEBORG (Bagaren och Kockens huvudkontor)
Lön: Enligt överenskommelse
Ansökan: Skicka ansökan till jobb@bagarenochkocken.se
 - Skriv ”inköpskoordinator” i ämnesraden
 - Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan
 
Kontaktperson: Inköpschef Henrik Ekelund; henrik.ekelund@bagarenochkocken.se