Kyocera Knivar

Ibland kommer det nya tekniska innovationer som förändrar en hel bransch i grunden. Det kan handla om digitala förändringar som miniräknaren eller datorn. Det kan också vara nya material som förändrar en bransch. På 80-talet började det japanska innovativa företaget Kyocera tillverka knivar i ett nytt material som förändrade hela branschen med köksknivar. Materialet som Kyocera använde var keramik.

När man tänker på keramik tänker nog de flesta på krukor och vaser som är ganska sköra men keramik är allt annat än skört. Keramik är ett av världens hårdaste material och är därför perfekt att göra köksknivar av. Kyoceras köksknivar är vassare än de flesta knivar som finns. Med keramiska knivar slipper du slipa dina knivar lika ofta.

Hos Bagaren och Kocken hittar du ett stort sortiment av Kyoceras keramiska knivar. Kockknivar, skalknivar, brödknivar, santokuknivar och alla andra tänkbara sorters köksknivar finns i vårt sortiment av Kyoceras keramikknivar. Bagaren och Kocken har Kyoceras keramiska knivar till bra priser och med schyssta leveransvillkor. Om du beställer keramiska knivar från oss får du alltid ett trevligt bemötande och en hög service.

 

Kyocera Knivar