Le Creuset Ugnsform Bröd/Paté Non-stick 24 cm

Le Creuset Ugnsform Bröd/Paté Non-stick 24 cm
  • Le Creuset Ugnsform Bröd/Paté Non-stick 24 cm
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Le Creuset Ugnsform Bröd/Paté Non-stick 24 cm

Det är svårt att motstå den underbara doften av hembakat. Hos Le Creuset älskar vi att baka och därför har vi med utgångspunkt i vår mångåriga expertis av köksutrustning skapat en ny och unik serie av lyxbakformar med non-stickbeläggning.  Formernas höga kvalitet och ytans oslagbara beläggning väcker glädje hos alla som tycker om att jobba i köket. 
 
Bakformarna är designade för att tillmötesgå alla behov både hos experter och nybörjare och sortimentet innehåller former för alla typer av hembakat, från kakor och muffins till pajer, småkakor och bröd – endast fantasin sätter gränser för användningsmöjligheterna. Formurvalet inkluderar också produkter som är perfekta för den dagliga matlagningen i ugnen, t.ex. lasagne, stek och bakad potatis. Matlagning i bakformarna ger också den bästa förutsättningen för goda och välsmakande bak- och stekresultat. Du behöver inte längre tänka på bakplåtspapper eller att smörja in formen eftersom du kan lägga maten direkt i formarna. Den snabba och jämna värmefördelningen kombinerat med non-stickbeläggningen säkrar att maten lätt släpper från formen och att rengöringen blir lekande lätt. 
Det värmebeständiga silikonhandtaget med antiglidegenskaper i den karakteristiska Le Creuset-färgen Volcanic ger formarna ett unikt utseende och gör dem dessutom lätta att arbeta med. Alla produkter i serien tål upp till 240°C i ugnen. 
 
Klarar frys och diskmaskin.
 
Livstidsgaranti. 
 
Innermått: 23,5 x 13,5 x 7 cm
Yttermått: 29 x 17,5 x 7,5 cm 
 
 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke