Lisa På Landet -Maten och livet på gamla prästgården Lisa Lemke

Lisa På Landet -Maten och livet på gamla prästgården Lisa LemkeLisa På Landet -Maten och livet på gamla prästgården Lisa Lemke
  • Lisa På Landet -Maten och livet på gamla prästgården Lisa Lemke
  • Lisa På Landet -Maten och livet på gamla prästgården Lisa Lemke
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Lisa På Landet -Maten och livet på gamla prästgården Lisa Lemke

Rejäl och riktig mat med finurlighet och finess.

Om att laga och äta den bästa maten. Om att leva sin dröm. En tjuvkik in i en matgalen författares liv.

Följ med hem till påhittiga Lisa och hennes kök i den gamla prästgården. Ett kök där hon inspireras av allt runt omkring i byn men även resorna hon gör. Ägg, björnbär, höns, lokala grönsaker, ost och nöt- och lammkött möter smaker från Mexico, USA, Italien, Japan och så vidare - svensk landsort möter den stora världen.

Det här är en kokbok men den bjuder på så mycket mer - en inblick i ett hektiskt och sprudlande liv med renovering, matlagning, odling, tv-inspelningar, familjeliv, djur, (några vedermödor) och en minst sagt aktiv stenugnspizzeria som Lisa driver tillsammans med sin man. På den gamla prästgården kan vad som helst hända och här får du ta del av mängder av enkel, rustik och fantasifull mat, men även kunskap och inspiration: hur slår man bästa bean, vilken ved ska man använda till olika ändamål (röka, elda, baka pizza, grill), bästa tomatsåsen till pizza, hur tar man tillvara lök på bästa sätt, nackar en höna, gör flädersoda, kärnar smör, gör egen ricotta. Drömmen som så många har om livet på landet bland likasinnade grannar, drömmen om att leva mitt i det närodlade, om att driva krog, om att ha djur. Kort sagt - drömmen om frihet och världens bästa och godaste mat.

Recept: 
kött, fisk och skaldjur 
pizza och grillat
grönt i alla former
frukt och bär 
sött och salt
pasta, ris och potatis 
äggrätter 
 
Inbunden
207 sidor 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke