Bagaren och Kocken AB

Roberts Radio

Få länder känns väl mer förknippat med klass och tradition som England gör. Därför känns varumärket Roberts Radio också väldigt brittiskt. De har en nutid och en historia som verkligen andas elegans och tradition, i äkta brittisk anda. Deras radioapparat är en riktig klassiker från 50-talet.

Det var en man vid namn Harry Roberts som skapade den charmiga designen med de bärbara radioapparaterna. Handtaget på radion är en viktig del av designen och det smälter verkligen in i helheten. Utan att rubba på designen har Roberts Radio tagit sina radioapparater in i framtiden med ny teknik. Så även om designen andas 50-tal så gör inte ljudprestandan det. För att skapa ett så bra ljud som möjligt är Roberts Radios radioapparater tillverkade med en träkabinett. Deras radio är alltid klädd i konstgjort eller äkta skinn från företaget Connolly. Färgerna på Roberts Radios ljudprodukter varierar stort.

På Bagaren och Kocken hittar du ett härligt sortiment av radioapparater från Roberts Radio. Vi har många olika färger och modeller i lager. Till bra priser och med en erkänt hög service.