Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
MAC-kniven tillverkas i Japan och är en kombination av västerländsk design och japanskt knivhantverk. MAC-knivarna slipas för hand med 10 till 15 graders slipvinkel av professionella japanska smeder från Seki-området i Japan, ett område med 700 års knivproduktion bakom sig. Eftersom de sylvassa knivarna har en hårdhet mellan 58 och 60 grader Rockwell C, kan de lätt slipas för att återfå den karaktäristiska ”MAC-eggen”.

Vill du veta mer? Få svar på alla dina knivrelaterade frågor här i Bagaren och Kockens stora knivguide!
mac-knive-logo.png

Mac

The MAC Corporation grundades år 1964 av Tatsuo Kobayashi från Seki i Japan. Familjeföretaget är känt för sin produktion av världens vassaste kniv – MAC-kniven. Kobayashi använde sig av rakbladet som modell för sin kniv, som är tunn, flexibel, lätt och vass. Namnet MAC står för Molybdenum Alloy Carbon, vilket är det material knivbladet tillverkas av. Kniven är smidd och har hårdare stål än de flesta andra knivar, vilket gör att kniven håller sig vass längre.
Varje kniv är rakbladsvass och välbalanserad med ett bekvämt handtag. Tack vare den ergonomiska designen och knivens lätthet blir skärarbetet mindre tröttsamt. Det högklassiga tunna knivbladet gör att kniven skär obehindrat genom nästan vad som helst, utan att fastna eller bryta sönder skivan. MAC producerar en mängd olika knivar av hög kvalitet för alla tänkbara köksgöromål.
Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken