Bagaren och Kocken AB

Manuella kryddkvarnar

hos oss på Bagaren och Kocken hittar du dina manuella kryddkvarnar till bra priser och du får nästan alltid hem dem med kort varsel och en hög service. Vi har samlat ett stort, härligt sortiment av klassiska manuella kryddkvarnar från kända kvalitetsmärken som Le Creuset, Zassenhaus och Peugeot med flera. Med en saltkvarn eller pepparkvarn av riktigt hög kvalitet blir både maten och hela köket uppkryddat.

En eller flera bra kryddkvarnar är ett måste i varje hem och kök. En pepparkvarn med ställbart malverk är att rekommendera då man ofta har behov för olika malgrad vid matlagning respektive kryddning vid matbordet. Det gör hela kryddningsprocessen både roligare och enklare. Kryddkvarnar är även en viktig del av dukningen. Man ska kunna ställa fram sina eleganta manuella kryddkvarnar med stolthet och samtidigt göra ett intryck på matgäster. Man bör behandla sitt eget matbord som en restaurang behandlar sin matsal. En restaurang med lite vett hade aldrig haft kryddkvarnar med låg kvalitet i sin matsal.

Vi har även färgglada kryddkvarnar med riktigt bra malverk. Med dem är det enkelt att sätta färg på köket, vilket kan liva upp ordentligt. Vi har också kryddkvarnar i alla möjliga sorters trä men även kryddkvarnar i metall. 

Manuella kryddkvarnar