Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

 

Sommar med Tea Malmegård

Sommar betyder härligt umgänge, godmat och underbara desserter! Här är sommarens bästa meny-tips!

   
 

6 portioner (förrätt)

Pizzadeg

1 st blomkål

1 dl västerbottensost

1st ägg

1dl mandelmjöl

Salt och peppar

Gubbröra

400g matjessill

6st ägg, hårdkokta och kalla

1st stor rödlök

30g Gräslök

150g majonnäs

100g crème fraiche

Salt och peppar

Topping

Hyvlad rädisa

Svartpeppar

Smörgåskrasse

Styvmorsvioler

Crème fraiche

Svartpeppar

Gör så här:

Pizzadeg:

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Hacka ner blomkålen i bitar och riv sedan på största storleken. Mikra blomkålen i 5 minuter.

3. Skär ner Västerbottensost och riv på nästfinaste storleken.

4. Blanda blomkålsrivet med ägg, sedan mandelmjöl och sist osten.

5. Smaka upp med salt och peppar.

6. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och ta bort det översta.

7. Grädda i mitten på ugnen tills det precis börjar få färg, cirka 15 minuter.

Gubbröra:

1. Hacka sill, ägg, lök och gräslök fint.

2. Vänd i majonnäs och sist crème fraiche.

3. Smaka upp med salt och peppar.

4. Klicka ut över avsvalnad blomkålspizza.

Topping:

1. Hyvla rädisor på mandolinen (0,5 mm) och strö över gubbröran.

2. Klicka ut små toppar av crème fraiche.

3. Klipp smörgåskrassen och strö den och styvmorsvioler över hela pizzan.

4. Peppra på och njut!

Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken