Bäst i Test Mixer/Blender

Blenders och mixers är kanske en av de svårare köksmaskinerna att jämföra i test. Bara i vårt sortiment skiljer det tusentals kronor mellan den billigaste och den dyraste blendern. Självklart är det skillnad i vad de kan göra och det bör man ha med sig när man läser om vilken blender och mixer som blivit bäst i test. Dessutom finns det en hel uppsjö av mer eller mindre oseriösa test på Youtube och andra sociala medier. Dessa test kan ofta vara ganska irrelevanta och säger sällan särskilt mycket om vilken blender som egentligen är bäst. 
Ett amerikanskt test där Blendtec har varit med är Good Housekeeping. I deras tester testas varje produkt för sig och man jämför inte mellan produkter som i andra tester. I deras test av Blendtec Designer blender kunde det knappast ha blivit ett bättre omdöme. Blendern fick bästa möjliga betyg i testet vilket innebär 5 stjärnor. Den hyllades för hur enkel den var att använda. Den enda kritiken var att den var aningen högljudd. 

Blendtec är helt nya på den europeiska marknaden med blenders för konsumentmarknaden. Således har deras blenders ännu inte medverkat i så många svenska tester, men vi är övertygade om att Blendtecs blender hade blivit bäst i test i många tester om den hade medverkat. Det kan man inte minst se i USA som har kommit lite längre när det gäller blenders och användningen av en blender.                        

Läs mer om produkten>>