Moccamaster Kaffebryggare KBGC972AO Svart

Moccamaster Kaffebryggare KBGC972AO Svart
  • Moccamaster Kaffebryggare KBGC972AO Svart
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Moccamaster Kaffebryggare KBGC972AO Svart

Toppmodellen av Moccamasters kaffebryggare i ett klassiskt svart utförande. Moccamasters kaffebryggare är kända för en snygg design och en fantastisk kvalitet. Alla deras bryggare tillverkas för hand i Holland, är återvinningsbara, tysta, godkända av ECBC(European Coffee Brewing Centre), har automatisk avstängning efter 40 minuter enligt EU-direktiv, perfekt bryggtemperatur på 92-96°C samt är snabba vilket innebär 10 koppar på 6 minuter. Man kan även reglera värmeplattans temperatur för att hålla kaffet varmt längre. Temperatur är en viktig del av kaffebryggandet och en av de stora fördelarna med Moccamasters bryggare.
 
Premiummodellerna Clubline som denna svarta bryggare tillhör har ett automatiskt droppstopp som minimerar spill men även en kalkindikator som varnar när bryggaren bör avkalkas. Kalk är ett stort problem för många kaffebryggare och gör både kaffet och kaffebryggaren sämre.
 
Om du väljer att köpa din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken får du till skillnad från många andra återförsäljare 10 års garanti. Det enda du behöver göra är att registrera kaffebryggaren online på www.moccamaster.com. Om du inte registrerar din kaffebryggare får du ändå 5 års garanti.
 
Mått(BDH): 325x170x355 mm 
 
OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:
 
5 mått = 8 koppar (starkt)
4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt) 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke