Bagaren och Kocken ABMoccamaster Kaffebryggare KBGC982AO Royal Blue

Moccamaster Kaffebryggare KBGC982AO Royal Blue
  • Moccamaster Kaffebryggare KBGC982AO Royal Blue
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Moccamaster Kaffebryggare KBGC982AO Royal Blue

En av Moccamasters premiumbryggare, även kallad Clubline, i färgen Royal Blue som är en mörkblå fin färg. Kaffebryggaren har många fördelar som många andra kaffebryggare saknar. Precis som de flesta andra kaffebryggare från Moccamaster är den snabb - den brygger 10 koppar på 6 minuter, tyst och brygger kaffet med exakt rätt temperatur vilket är 92-96°C. Dessutom är den handgjord i Holland, certifierad av Europeiska kaffebryggarcentret och stängs automatiskt av efter 40 minuter helt enligt nya EU-direktiv.
 
Det som gör Premiumbryggaren till premiumbryggare är några funktioner som gör livet med kaffebryggaren lite enklare. Det är dels ett automatiskt droppstopp som gör att man slipper bry sig om onödigt spill. Det är även en smart kalkindikator som varnar när bryggaren börjar bli igenkalkad. Kalk är förmodligen den vanligaste orsaken till kaffebryggaren börjar fungera sämre och brygga sämre kaffe. Med kalkindikatorn kommer bryggaren att leva längre och brygga godare kaffe.
 
Om du köper din Moccamaster hos oss och registrerar kaffebryggaren på www.moccamaster.com får du 10 års garanti på bryggaren. Om du inte registrera den får du ändå 5 års garanti på bryggaren.
 
Mått(BDH): 325x170x355 mm 
 
OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:
 
5 mått = 8 koppar (starkt)
4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)

Moccamasters olika modeller: 

KB952AO
 – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.
KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.
KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke