Köksredskap & design på nätet
Fri frakt över 500,-
Snabba leveranser
365 dagars öppet köp
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg 0 kr Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg 0 kr Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Nyårslöfte Laga mer mat

Nyårslöfte: Laga mer mat

Med ett nytt år kommer massor av ny energi och motivation. Det är också ett perfekt tillfälle att lova sig själv 
att man ska bli en ännu bättre hemmakock och hitta ännu mer glädje i köket. Kanske är det dags att grotta ner 
sig i trenden sous vide? Ta reda på vilka vinglas som passar till vilka druvor? Eller lära sig mer om knivar för att 
hitta en ny bästa kompis i köket. Här har vi samlat guider och experttips som hjälper dig reda ut massor av 
frågetecken inom några av kökets viktigaste frågor.

Slow Cooker

Att kombinera ett aktivt liv med matlagning som är både hälsosam, god och gjord från grunden, är inte helt lätt. Men slow cookern gör det möjligt! Pulled pork, mormors chili eller en beef bourguignon är utmärkta maträtter att slänga ihop i en slow cooker. Och bäst av allt – Att laga mycket mat på en gång är ekonomiskt, en perfekt lösning för dig som vill göra veckans matlådor eller har en stor familj.

TILL SLOW COOKERS

Pastamaskinen

Har man väl ätit färsk pasta är det svårt att gå tillbaka till den torkade. Med en pastamaskin fixar du biffen, eller rättare sagt spaghettin, på ett kick! Många tror att det är svårt och jobbigt att göra egen pasta, men det är roligt, smidigt och jättegott! Dessutom har man koll på var pastan innehåller och kan smaksätta den själv!

TILL PASTAMASKINER

Sous Vide

Du behöver: sous vide-stav, vakuumförpackare och ett stort kärl. Vakuumförpackar gör du för att skydda råvarorna från vattnet samtidigt som det hjälper till att behålla den naturliga smaken och näringen. När du tillagar sous vide så behåller maten både näring och smak på ett helt annat sätt – kött och fisk blir mörare och grönsaker får en perfekt spänst och behåller sin fina färg.

TILL SOUS VIDE