Orrefors Sky Dof 34 cl 4-pack

Orrefors Sky Dof 34 cl 4-pack
  • Orrefors Sky Dof 34 cl 4-pack
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Orrefors Sky Dof 34 cl 4-pack

För Orrefors har Erika Lagerbielke designat de nya barglasen Sky. När man njuter en god drink minglar man ofta runt med glaset i handen. Och just det har Erika Lagerbielke tagit fasta på i sina nya barglas; de sitter riktigt bra i handen. Jag bestämde mig för en klassisk timglasform och lät midjan halka ner lite, berättar Erika Lagerbielke.

Glasen har en skön tyngd i botten och öppnar sig uppåt så att man lätt kan sippa på sin goda drink även om det är mycket is i.Serien omfattar de mest omtyckta storlekarna Old fashioned, Double old fashioned och Highball. Tillsammans ger de möjlighet att välja det format man gillar bäst för både klassiska och moderna drinkar. Jag valde namnet Sky eftersom det bästa läget för en drink enligt min uppfattning är en Skybar, säger Erika. Högt upp med fantastisk utsikt eller rakt under stjärnorna.


Erika Lagerbielke har under två decennier ritat glas som fångat både kritikers och konsumenters hjärtan. Bland succéerna finns t.ex serviserna Intermezzo, Merlot och Difference som alla är prisbelönta. Färger och slipade detaljer är utmärkande för Lagerbielke, inom både konstglas och kollektion.

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke