Model PAL/IPAL

Tivoli Audio PAL/IPAL - Nyheter i badrummet. Radioteater i hängmattan. Konsert i trädgården. Väderrapport i båten. Eller favoritmusik till grillfesten. PAL/IPAL – Portable Audio Laboratory – är radion du tar med dig varhelst du vill lyssna men inte tumma på ljudkvaliteten.
Vädertålig i bra ta-med-format. Finns i en mängd färger, en för varje humör och stil. Enkel att använda med stor analog inställningsratt för exakt kanalval.

Automatic Frequency Control, AFC, låser frekvensen för bästa mottagning. Koppla till din MP3/CD-spelare eller mobiltelefon med kabeln som finns som extratillbehör och du har en mobil anläggning. Det inbyggda, miljövänliga batteriet laddas på cirka 4 timmar och räcker upp till 20 timmar. PAL/IPAL är en riktig kompis att ha med sig.

En vanlig fråga som vi får är vad det är för skillnad mellan PAL och IPAL ?
Svaret är att det inte är någon skillnad rent tekniskt. Skillnaden är att IPAL är designad ihop med Apple för att matcha deras Ipod, samt att det med IPAL följer med en ljudkabel för att koppla in Ipod/MP3 spelare, denna ljudkabel kan man dock köpa separat även till sin PAL. 

Model PAL/IPAL