Bagaren och Kocken ABPhilips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 Svart

Philips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 SvartPhilips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 SvartPhilips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 SvartPhilips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 SvartPhilips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 Svart
  • Philips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 Svart
  • Philips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 Svart
  • Philips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 Svart
  • Philips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 Svart
  • Philips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 Svart
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Philips Automatisk Espressomaskin HD8847/01 Svart

Philips 4000 serie gör perfekt espresso eller bryggkaffe! Philips Automatiska Espressomaskin är en komplett helautomatisk espressomaskin som gör både perfekt espresso och klassiskt kaffe. För en välgjord espresso behövs ett helt annat tryck än för vanligt kaffe och varje kopp är gjord med färska, nymalda kaffebönor! 
 
*Perfekt espresso eller klassiskt bryggkaffe
*Varje kopp gjord på färska bönor
*Brygger 8 kaffevarianter
*Integrerad mjölkkanna och skummare
*Kvarn med 5 justerbara steg 
*2 års garanti
 
En knapptryckning för krämig cappuccino med den inbyggda mjölkkannan
Njut av superkrämig cappuccino med perfekt temperatur på enklast möjliga sätt. Häll mjölken i kannan, sätt in den i maskinen och välj önskad dryck. Oavsett om det är en cappuccino eller skummad mjölk, kommer din dryck att serveras inom några sekunder, med ett stänkfritt flöde med perfekt temperatur.
 
En färsk kaffeupplevelse
Utmärkt smak tack vare kvarn i 100 % keramik. Kvarnarna i 100 % keramik är utformade för att inte överhetta bönorna under malningen, vilket säkerställer att kaffebönan inte blir bränd under tillagningen. Keramiskt material garanterar också varaktig prestanda och tyst drift. Du kan justera kvarnen i fem olika inställningar. Välj den finaste malningen för en fyllig espresso, och den grövsta malningen för ett mildare kaffe, allt utifrån din egen smak. 
 
Hantera din maskin enkelt via den intuitiva skärmen
På den intuitiva skärmen visas all relevant information så att du enkelt kan interagera med maskinen och få ut så mycket som möjligt. Knapparna på framsidan visar ett urval av drycker med en enkel knapptryckning. 
 
Automatisk rengöringscykel och avkalkningsprogram
Den här espressomaskinen är utformad så att kaffekretsarna automatiskt rengörs med vatten när du startar eller stänger av för att garantera en härlig, fräsch smak med varje kopp kaffe. Regelbunden avkalkning förlänger espressomaskinens livslängd. Den här maskinen varnar dig när avkalkning behövs, och guidar dig genom den automatiserade avkalkningsprocessen med tydliga meddelanden på skärmen när det behövs.
 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Relaterade produkter

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke