Presenter till den som har allt

Vi har presenter till den som redan har allt. Den där personen som egentligen är hopplös att köpa present till. Personen som svarar "jag vet inte" eller "inget speciellt" när man frågar vad hon/han önskar sig. Vi har helt enkelt presenterna som personen inte hade en aning om att hon/han behövde. De mindre självklara köksprylarna som kan inspirera till nya intressen eller bara fylla ett behov som man kanske inte tänker på varje dag.

Vi har här samlat presenttips med produkter som avokadoskärare, osthållare, jordgubbssnoppare eller kryddrobotar. Spännande och roliga produkter som kanske inte tillhör de produkterna som man utrustar sitt kök med det första man gör.

Personen som har allt är inte alltid så rolig att köpa present till. Framförallt inte så enkel. Att hitta något som personen verkligen kan ha nytta av är svårt, eftersom den redan har allt viktigt. Vi på Bagaren och Kocken strävar efter att göra det så enkelt som möjligt att handla köksutrustning. Både till sig själv och till andra. Med produkterna i denna kategorin blir det förhoppningsvis lite enklare att köpa present till den som redan har allting.

 

Presenter till den som har allt