Fars dag

 
Vi har samlat ett gäng perfekta presenter att ge till sin pappa på Fars Dag. Ge honom den där kniven, det där förklädet eller den där blendern som han har velat ha länge. En present som gör att han kan prestera ännu bättre i köket än tidigare, oberoende hur bra han presterade tidigare.

Hos Bagaren och Kocken kan du beställa dina Farsdagspresenter utan att behöva oroa dig. Vi har bra priser, snabba leveranser och en allmänt hög service.
 

10 presenttips till pappa

1. Sage The Oracle

Espressomaskin från Sage är utrustad med en rad smarta funktioner. Du kan själv välja om du vill att malning av bönor, påfyllning, mjölktexturisering och dosering ska ske automatiskt eller manuellt. Med dubbelt värmeelement och trippel värmesystem i rostfritt stål kan du tillreda kaffe och mjölk samtidigt med perfekt resultat varje gång. 

2. Mareld Professional Stekpanna

Den här stekpannan har testats i proffskök och fått mycket fina lovord. Till skillnad från en del andra stekpannor behåller den här stekpannan formen när den når vissa höga temperaturer. De fem stållagren skapar också en jämn och snabb värmefördelning, som i ett proffskök är oerhört viktigt. 

3. Sage The Smoking Gun

Nu behöver du inte längre en stor och klumpig smoker för att röka din mat, med The Smoking Gun kan du röka all sorts mat inne i köket. Låt kreativiteten flöda!

4. Imperia iPasta

Hemlagad pasta utan krångel! iPasta är precisionstillverkad i Italien av förkromat stål vilket gör den robust och tålig för pastakvällar flera år fram.

5. Yaxell Ran

Knivset i presentförpackning. Båda knivarna har ett vackert damaskusmönster och hand­tag i svart micarta för ett lyxigt, bekvämt grepp.

6. Sage The Boss

Med en smart to-go blender kan det inte bli enklare att få i sig nyttiga blad. Sages egna Kinetix™-blendersystem gör att alla smoothies blir supersläta.

7. Shefu Sous Vide

Upptäck nya sätt att laga mat på! Sous vide använder en teknik där du vakuumförpackar dina råvaror och sedan tillagar dem till perfektion – varje gång.

8. Georg Jensen JLE

Dansk design när den är som bäst. George Jensen Georg Jensen står för kvalitetshantverk och tidlös estetik och denna flasköppnare är inget undantag.

9. Weber iGrill 2

Anslut termometern till appen Weber iGrill och ha koll på temperaturen direkt i telefonen. Använd förinställningarna eller anpassa termometern efter eget tycke.

10. Stelton EM77

Steltons populära termoskanna som designades redan 1977 har blivit en tidlös klassiker. Termoskannan finns i många vackra färger, här i läcker svart.
 

Utvalda favoriter