Ramen av Tove Nilsson

Ramen av Tove NilssonRamen av Tove NilssonRamen av Tove Nilsson
  • Ramen av Tove Nilsson
  • Ramen av Tove Nilsson
  • Ramen av Tove Nilsson
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Ramen av Tove Nilsson

Allt börjar med att du blir serverad en stor skål till brädden fylld med rykande het buljong. Smaken har maxats med alger, miso, torkad svamp och fisk. Buljongen, som kokat i upp till 48 timmar, har en perfekt yta med små droppar av fett. Tunna spänstiga nudlar ligger vikta i den djupa skålen toppat med shashumarinerad grissida eller kyckling, ett guppande sojamarinerat ägg och olika toppings.

Från första slurpen ur skålen är du en ramen--addict. Det finns få rätter som är så beroendeframkallande som ramen. Från de sunkigaste haken i Tokyo till de hetaste ställena i LA kan du bli serverad de mest komplexa smakkombinationerna.

Ramen  Japanska nudlar & smårätter består av ett 50-tal recept med fokus på hemgjorda buljonger och ramennudlar, men också rätter som soba, udon, gyoza, okonomiyaki, takoyaki och tempura.


Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkar i TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. Tove har genom åren slurpat ramen runtom i världen: New York, London, Los Angeles, Berlin, Oakland och Tokyo. Från första skålen blev hon beroende och letar ständigt efter den ultimata buljongen och de bästa nudlarna.
 
152 sidor Inbunden 
Utgivnings datum: 2016-04-11 


 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke