Sandqvist Förkläde Ekstedt Röd

Sandqvist Förkläde Ekstedt RödSandqvist Förkläde Ekstedt RödSandqvist Förkläde Ekstedt RödSandqvist Förkläde Ekstedt RödSandqvist Förkläde Ekstedt Röd
  • Sandqvist Förkläde Ekstedt Röd
  • Sandqvist Förkläde Ekstedt Röd
  • Sandqvist Förkläde Ekstedt Röd
  • Sandqvist Förkläde Ekstedt Röd
  • Sandqvist Förkläde Ekstedt Röd
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Sandqvist Förkläde Ekstedt Röd

Ett förkläde i kraftig bomullscanvas med läderdetaljer.

I samarbete med  kocken Niklas Ekstedt har Sandqvist tagit fram detta funktionella och vackra förkläde, canvastyget är ett skönt material som andas men står emot smuts och väta, detaljerna i kraftigt läder sätter pricken över i:et.

Förklädet har två stora fickor vid midjan och två små fickor för ex.penna, termometer m.m. En ficka för namnetikett och läderstroppar för köksredskap, grillverktyg eller kocksläng, både halsrem och midjerem är justerbara

Om du vill göra förklädet mer vattentät, kan du behandla det med produkter som tillverkas speciellt för att skydda bomullsplagg. Förklädet kan även vaxas för att skydda det mot fukt och smuts.

Smuts kan normalt tas bort genom att försiktigt torka av tyg med en fuktad svamp och lite mild tvål. 

Om tvättning är absolut nödvändigt, rekommenderar vi noggrann handtvätt. Om ni handtvättar, använd ljummet vatten och ett milt, icke-blekande tvättmedel. Sträck våta produkter och låt det hängtorka. Återsmörj skinndetaljer när de nästan är helt torra med ett läderfett.

Längd: 86 cm

Bredd: 68 cm 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke