Hösten närmar sig med stormsteg - vackra färger, tända ljus och god mat från naturens egna skafferi. Det betyder
också att det är hög tid att ta tillvara på sommarens frukt och bär. Spara helt enkelt en bit av sommaren att njuta av
under hösten! Här har vi samlat allt du behöver för att göra egen saft, sylt och juice, ett enkelt knep för att få med
sig en liten bit av sommaren in på hösten.
Tips! Smaksätt med något som du gillar. Citrus, ingefära, kanel eller vanilj och chili… Våga testa!
2 portioner
Mandel och äpplen är en säker kombination. Den här festliga pajen med mandelmassa är lätt att lyckas med.
10 portioner
Ugn: 175 grader°
Mazarinbotten
Fyllning
Dekorera med florsocker och servera med vispgrädde eller vaniljglass
Tips! Ett superenkelt och snabbt sätt att göra mazarinbottnen är att dela marsipanen i små bitar och mixa dem i en foodprocessor tillsammans med de övriga ingredienserna.