Spel

En måltid är så mycket mer än bara maten som står på bordet. Egentligen är väl bara maten en anledning till att få vara med människor vi gillar. En väldigt bra ursäkt för att umgås med vänner eller familj.

När maten dukas undan och alla är mätta och glada är det ett perfekt ögonblick att plocka fram ett roligt sällskapsspel. Ännu en ursäkt till att få umgås lite längre. Ett sällskapsspel skapar även en fantastiskt härlig stämning och kan ofta hålla på i flera timmar om det vill sig väl. Många sällskapsspel kan även vara väldigt lärorika och man lär sig ofta nya saker.

Bagaren och Kocken har roliga sällskapsspel med både mattema och mer allmänna teman. Vem av kompisarna är egentligen den största matnörden? Vem kan mest om öl eller vin? och vem är största finsmakaren? Med våra sällskapsspel får ni svar på detta och en fantastiskt rolig stund på köpet.

För precis som att mat till mångt och mycket handlar om att umgås och dela en stund, så handlar sällskapsspel också i slutändan om detta. Ett frågespel kan vara både allmänbildande och otroligt roligt. 

Spel