Global Smidda Knivar

Global är kvalitet. Det kan nog alla som någonsin ägt eller använt en skriva under på. Rejäla knivar som är vassa men ändå hållbara och tåliga. Vilken sorts globalkniv man ska skaffa är kanske inte alltid så lätt. På Bagaren och Kocken har vi Sveriges största sortiment av globalknivar och vårt mål är att man oavsett behov eller önskemål ska kunna hitta en eller flera knivar som känns mitt i prick.

En sorts globalkniv som är populär hos dem som gillar lite tyngd i sin kniv, är Globals smidda knivar. Vanliga Globalknivar är gjorda i flera delar medan Globals smidda knivar är tillverkade av ett stycke stål som smids till en vass och kvalitativ kniv. Globals smidda knivar görs i samma anda som japanska knivar vars tillverkning har förfinats under flera århundraden. Om man ska ha en smidd globalkniv är en smaksak. Kniven blir tyngre och lite mer robust än vanliga Globalknivar. Båda tillverkningsmetoderna leder fram till ett fantastiskt resultat.

Vi har Globals smidda knivar i många olika knivtyper; kockkniv, grönsakskniv bland annat. Vi skickar alltid globalknivar snabbt och med en hög service.  

Global Smidda Knivar