Sophie Conran Stekpanna 26 cm Svart

Sophie Conran Stekpanna 26 cm SvartSophie Conran Stekpanna 26 cm SvartSophie Conran Stekpanna 26 cm SvartSophie Conran Stekpanna 26 cm Svart
  • Sophie Conran Stekpanna 26 cm Svart
  • Sophie Conran Stekpanna 26 cm Svart
  • Sophie Conran Stekpanna 26 cm Svart
  • Sophie Conran Stekpanna 26 cm Svart
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Sophie Conran Stekpanna 26 cm Svart

Förutom att dessa kok- stekkärl är fantastiskt vackra, har de en mängd praktiska funktioner som säkerställer användarvänlighet och fantastiska matlagningsresultat.
 
Varje stekpanna är tillverkad i gjuten aluminium, vilket är lätt men slitstarkt och leder värme bra. Hela pannan beläggs sedan med ett varaktigt super non-stick keramiskt skikt, vilket är otroligt lätt att rengöra, fritt från PTFE. 
 
De har gjorts en enorm mängd utvecklingsarbete för att ta fram denna vackra kollektion och har sett till att de har skapat en unik look med alla fördelar man får av kokkärl i gjuten aluminium med den senaste keramiska non-stick beläggningen.
 
Tål maskindisk och ugnssäker upp till 200 grader Celsius.
Alla kokkärl kan användas i ugn och på alla spishällar inklusive induktion, tack vare en ytterligare rostfri skiva som är infogad inuti basen.
Den rejäla grytans fördelar värmen jämnt och ser till att ge en snabb och jämn spridning av värmen, så att maten inte fastnar och bränner vid.
Viktigt att tänka på är att en belagd panna är en lågtemperaturspanna, den blir missfärgad om man steker på höga temperaturer. 
 
Mått: 26 cm.

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!