Bäst i Test - Fiskars All Steel Stekpanna

Fiskars All Steel är perfekt för hemmakocken som uppskattar de bästa verktygen i köket. Stekpannan är en utvecklad version av de populära serierna Matador och Rotisser Steel. Serien har en keramisk Ceratec-beläggning. Denna stekpanna är sedan November 2015 märkt med Fiskars istället för Hackman. Ingen annan förändring mer än ett namnbyte. Produkten har samma höga kvalitè som innan.
 

Bäst i Test - Le Creuset Stekpanna

Le Creuset Toughened blev bäst i test i Testfaktas test av stekpannor med non stick-beläggning. Det är extra viktigt att beläggningen inte släpper då stekpannan i så fall blir rätt värdelös. Le Creuset Toughened hade den bästa reptåligheten och låg i topp på både värmefördelning och värmetålighet. En riktigt bra stekpanna helt enkelt som verkligen förtjänar en bäst-i-test-utmärkelse. 
 

Bäst i Test - Scanpan CTX Stekpanna

Scanpan CTX har testats av såväl Tommy Myllimäki som Johan "Matgeek" Hedberg och båda två är minst sagt nöjda med den. Det finns många fördelar med en belagd stekpanna och i regel är de lättare att använda och sköta om. I alla fall om beläggningen är högkvalitativ, vilket man verkligen kan säga om Scanpan CTX.
 

Bäst i Test - WMF Stekpanna

2011 gjorde Råd & Rön ett test av non stick-belagda stekpannor. Som alltid när Råd & Rön gör tester kan man lita på att testet har gått grundligt och noggrannt till, och att det är helt och hållet oberoende. WMFs stekpanna var den dyraste i testet men fick också klart bäst betyg av alla stekpannor som testades. WMF-pannan kammade hem sina poäng mycket tack vare den imponerande slittålighet som stekpannan visade upp efter ett antal slitagetester. WMF CeraDur Profi hette innan CeraDur Comfort men har sedan 2011 förnyats, och är i stora drag samma stekpanna.