Bagaren och Kocken AB

 

Bäst i Test Stekpanna

Det är i stekpannan magin sker. Det är i den råvaran ska bli en rätt. Naturligtvis vill man då kunna lita på att stekpannan gör sitt jobb. Helst i flera år! I vårt sortiment har vi ett antal stekpannor som har blivit bäst i test. Bland våra testvinnande stekpannor hittar man Scanpan CTX, Tefal och Le Creuset. Läs mer om de olika testen och vad som gjorde att just dessa blev bäst i test!

Scanpan CTX har testats av såväl Tommy Myllimäki som Johan "matgeek" Hedberg och båda två är minst sagt nöjda med den. Det finns många fördelar med en belagd stekpanna och i regel är de lättare att använda och sköta om. I alla fall om beläggningen är högkvalitativ, vilket man verkligen kan säga om Scanpan CTX. Just nu har vi ett erbjudande med två storlekar på Scanpan CTX till ett riktigt bra pris.

Hackmans serie Matador har utgått och ersatts av den liknande serien All Steel. Matador har i sin tur vunnit ett test som Ica-kuriren gjorde av stekpannor.

Le Creuset Toughened blev bäst i test i Testfaktas test av stekpannor med non stick-beläggning. Det är extra viktigt att beläggningen inte släpper då stekpannan i så fall blir rätt värdelös. Le Creuset Toughened hade den bästa reptåligheten och låg i topp på både värmefördelning och värmetålighet. En riktigt bra stekpanna helt enkelt som verkligen förtjänar en bäst-i-test-utmärkelse. 
Wiseguide som säljer tester till olika tidningar har 2015 gjort ett test av non stick-stekpannor.
Bäst i testet blev Tefal Jamie Oliver Professional. Dessutom blev stekpannan bäst i test i stor stil.
Det fanns inga anmärkningar överhuvudtaget på Tefals stekpanna och den tog hem full pott i alla moment. 

>Läs mer om produkten