Jakten på den perfekta stekpannan

 
Vi har över 300 olika stekpannor i sortimentet. Det kan vara en djungel att veta vilken man ska köpa. Nedan har vi grupperat våra favoriter efter material så att du kan välja rätt panna för just dig.
 
 

Belagda

Enkla att använda och rengöra

Belagda stekpannor är klädda i ett tåligt non stick-material. Perfekta all around-pannor eftersom det är väldigt enkla att hålla efter och rengöra. Du behöver inte heller oroa dig lika mycket att maten ska fastna och brännas vid. Allra bäst passar belagda stekpannor till stekning av ingredienser som ska tillagas vid låg temperatur utan tillsatt fett.
 

Gjutjärn

Gjutjärnspanna - stekpannan som bara blir bättre med tiden!

En vän för livet som kommer att ge dig köksglädje många år framöver. Gjutjärn använder värmen optimalt och fördelar den jämt och effektivt. Detta betyder att man får bästa resultat samtidigt som man faktiskt sparar energi.
 

Kolstål

Det är något magiskt med kolstål..!
 
Det är inte bara det rustika utseendet, hantverket med själ och charm - det är hela upplevelsen av att steka med en kolstålspanna som lockar. I klass med en gjutjärnspanna får du samma grymma värmespridning så att du kan lita på att du steker med rätt temperatur.
 

Rostfria

Alla kockars favorit!

I en rostfri stekpanna kan du använda alla typer av redskap. Med en lång livslängd och utmärkta stekegenskaper hittar man ofta rostfria stekpannor i restaurangkök. Rostfria pannor finns med olika mängd lager stål men generellt är värmespridningen bättre än flesta belagda pannor.