Strössel & Färg m.m

Om du gillar att garnera dina bakverk med sprakande livsmedelsfärger så har du kommit rätt. Vi på Bagaren och Kocken älskar verkligen starka färger och erbjuder bland annat ett brett sortiment av strössel och strösselpärlor i flera färger och former som hjärtan, snöflingor och stjärnor.

Vi har flera härliga livsmedelsfärger av sockerpasta, även kallad för sockermassa, dekormassa och sugarpaste. Sockerpasta eller sugarpaste som man också kan kalla det, är det enklaste sättet för att skapa figurer, snygga bakverk och tårtor. Denna sockerpasta är perfekt för dig som inte vill ha någon smak på din dekoration.

Vi har färgpasta som används för att färglägga marsipan, mandelmassa, glass, grädde, sylt, saltdeg, socker. Det endast fantasin som sätter gränser. Hos oss hittar du även pulverfärg i flera ljuvliga livsmedelsfärger som passar utmärkt att pensla på torra underlag som sockerpasta eller marsipan, du kan bara måla pulvret på bakverket med pensel för att få en snygg finish.

För att göra små detaljer har vi dekoreringspennor med livsmedelsfärg som du enkelt kan rita på bakverk med. Denna dekoreringspenna fungerar utmärkt när du ska måla t.ex. ögon på dina bakverk. 

Strössel & Färg m.m