Superkålen av Amelia Wasiliev

Superkålen av Amelia Wasiliev
  • Superkålen av Amelia Wasiliev
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Superkålen av Amelia Wasiliev

Lev ett friskare liv med supergrönsaken grönkål! Laga dina egna juicer, smoothies, soppor, maträtter, snacks och desserter.

Det finns fler än femtio olika variationer av grönkål. En del lämpar sig bättre som utsmycknad än förtäring men de flesta av dem utgör ett fantastiskt tillskott i vår dagliga diet. Medan flera sorter går under olika namn i olika länder och kulturer så är ett flertal av dem tillgängliga på de flesta platser. Även om grönkål varit en stapelvara i många länder världen över så är det först nu som den uppmärksammas i västvärlden och blivit en "måste-ha" på många trendiga restaurangers menyer. Ett välkänt faktum är att grönsaken är fullspäckad med nyttigheter som genererar flera positiva hälsoeffekter, bland annat: 
· minskar risken för cancer (detta är det mest omfattande forskningsområdet på kålens effekter)

· antiinflammatorisk (såväl vitamin-K- som omega-3-nivåerna har en direkt effekt på kronisk inflammation och tillhörande hälsotillstånd)

· bra för hjärt- och blodkärl (fibrerna i kolen binder gallsyran så att den avsöndras och därmed minskar kolesterolnivåerna)

· renar kroppen (klorofyllen i kålen hjälper matsmältningen och ser till att rensa kroppen på gifter)

· bra för den som vill gå ned i vikt (Kålen innehåller få kalorier. Glukosinolaterna  en sammansättning som innehåller svavel  i kålen minskar kroppens förmåga att absorbera fett.)
 
159 sidor flexband 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke