Bagaren och Kocken ABTaco Loco! Mexikansk gatumat från grunden Av Jonas Cramby

Taco Loco! Mexikansk gatumat från grunden Av Jonas CrambyTaco Loco! Mexikansk gatumat från grunden Av Jonas CrambyTaco Loco! Mexikansk gatumat från grunden Av Jonas Cramby
  • Taco Loco! Mexikansk gatumat från grunden Av Jonas Cramby
  • Taco Loco! Mexikansk gatumat från grunden Av Jonas Cramby
  • Taco Loco! Mexikansk gatumat från grunden Av Jonas Cramby
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Taco Loco! Mexikansk gatumat från grunden Av Jonas Cramby

I Taco loco! Mexikansk gatumat från grunden får du följa med på upptäcktsfärd genom ett av de mest spännande och outforskade gatumatsköken i hela världen.
Smaka nyfriterade totopos stående vid ett rackligt stånd i någon av Mexico Citys kaotiska mercados.
Äta den mystiska rätten barbacoa  en get nergrävd i marken med glödande kol, ett krucifix och en flaska mezcal  i ett skjul utanför byn Zaachila.
Eller lugnt sippa på en iskall michelada under vulkanen i Oaxaca, en stad med en matkultur äldre och mer sofistikerad än de stora europeiska köken.
Du kommer att få lära dig hemligheterna och teknikerna för att återskapa rätterna hemma  de bästa recepten på antojitos (smårätter), dulces (sötsaker) och bebidas (drycker). Men också hur du gör egna sockerdödskallar till Dia de los muertos-firandet, enklast mal majs till pinfärska nixtamal-tortillas samt vilka låtar som är absolut coolast att beställa av ett mariachiband.

Och, naturligtvis, så kommer du att lära dig göra tacos. Mängder med tacos. Otroligt mycket tacos. Mexikaner är som tokiga i tacos och efter den här boken kommer du garanterat vara det också. TACOS LOCOS FOREVER!

Jonas Cramby är frilansskribent, krogrecensent för Metro och krönikör i Café Magazine. Han har gett ut tre mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ och Mackor. Böckerna har översatts till sex språk.
 
160 sidor
Inbunden 

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke