Bäst i Test Vattenkokare

En vattenkokare som blivit bäst i test kännetecknas ofta av en tyst gång och en användning som inte är för krånglig men inte heller för simpel. Precis som när man ska köpa vad som helst annat bör man även bära med sig vilken design man gillar hos sin vattenkokare. Även om en vattenkokare är helt fläckfri funktionsmässigt kommer den bli svår att älska om den inte håller måttet designmässigt. Detsamma gäller i motsatt riktning när en vattenkokare bara är snygg och inte har någon form av funktionalitet överhuvudtaget. På Bagaren och Kocken har vi vattenkokare som har både en fantastisk design och en otrolig prestanda, och blivit bäst i test för det.

När testsidan www.bäst-i-test.se testade vattenkokaren blev KitchenAids vattenkokare bästa premiumval. Fantastiska ljud- och ljusindikatorer, tyst, effektiv och väldigt snygg var faktorer som gjorde KitchenAids vattenkokare till bäst i test. 

Bosch vattenkokare har blivit bäst i Råd & Röns prestigefyllda test. Vattenkokare fick totalt 82 poäng av 100 möjliga. Totalt testades 18 vattenkokare i allt från säkerhet till hanterbarhet. Det var i just säkerheten och hanterbarheten som Bosch utmärkte sig allra mest. En snygg vattenkokare som verkligen förtjänar epitetet bäst i test.
 

Krups vattenkokare Pittsburgh blev bäst i Pricerunners test av vattenkokare. Pricerunner är annars mest kända för att jämföra priser på produkter men gör alltså även produkttester. Vattenkokaren fick framförallt beröm för sin storlek och sina smarta funktioner i testet.