Victorinox Spetsig Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag

Victorinox Spetsig Skalkniv 8 cm RosenträhandtagVictorinox Spetsig Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag
  • Victorinox Spetsig Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag
  • Victorinox Spetsig Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Victorinox Spetsig Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag

Skalkniv med spets i rostfritt stål och skaft i rosenträ, totalt 17,5 cm lång, bladlängd 8 cm och och bladbredd 18 mm.

Skalkniven är en av de mest användbara knivarna i köket, denna är en praktiskt spetsig  liten skalkniv med ett smalt behagligt handtag i rosenträ som gör det lättare att skära olika frukter och grönsaker. Den är något mindre än skalkniven med artikelnr 5.3000 och ingår i matlagningens ABC där den väl fyller en mängd olika användningsområden.

Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.

Victorinox Wood, en serie knivar och tillbehör med tidlös design och sköna  handtag i vackert polerat rosenträ. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat, rosenträ är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.

Dessa egenskaperna ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är i rostfritt stål som som har god skärpa och är lätta att rengöra.

Knivar och redskap med handtag av rosenträ skall handdiskas men de tål undantagsvis att maskindiskas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 
Victorinoxknivar tillverkas sedan 1884 i den lilla Schweiziska staden  Ibach-Schwyz. Victorinox har blivit mycket populära i restaurangkök världen över tack vare sin höga kvalitet och prisvärdhet.

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke