Slevar och Skedar

Många köksredskap och baktillbehör kan ses som en förlängning av armen. Något som underlättar jobbet i köket och gör dig mer anpassningsbar inför olika utmaningar som kan uppstå. Det kan handla om simpla utmaningar som att skrapa ur en skål med deg eller dela upp en deg i mindre delar. Det kan också vara svårare uppgifter som kräver mer avancerade baktillbehör. Några helt nödvändiga baktillbehör och armförlängare är slevar, skedar eller degskrapor.

Alla kök behöver en uppsättning av slevar i olika storlekar, anpassade för olika användningsområden. När en utmaning uppstår så kan man alltid ha en slev eller sked nära till hands som löser den. Det ökar tryggheten och glädjen i köket. Slevarna och skedarna kan även fungera som en glädjeförstärkare genom sin blotta uppenbarelse. I alla fall om slevarna och skedarna är snygga.

Vi på Bagaren och Kocken har snygga och praktiska slevar, skedar och degskrapor med en hög kvalitet. Här hittar du skedar och slevar för att blanda och servera. Upptäck vårt härliga sortiment av skedar och slevar i olika material och färger! 

Slevar och Skedar