Zassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri Acryl

Zassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri AcrylZassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri AcrylZassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri AcrylZassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri Acryl
  • Zassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri Acryl
  • Zassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri Acryl
  • Zassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri Acryl
  • Zassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri Acryl
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Zassenhaus Kaffekvarn Lima Rostfri Acryl

En modernare kaffekvarn med samma klassiska malverk som alla andra Zassenhaus kvarnar.

 

 

Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning.

 

Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.
Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.

 

 

Rengöring:
Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.
Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.

Betyg och recensioner

Inga recensioner.

Fler produkter från samma kategori

Populära produkter just nu!

Fler av samma varumärke