Köksredskap & design på nätet


Vi på Bagaren och Kocken är glada att du har hittat in till oss. Oavsett om du letar efter inspiration till ditt nästa bak, din nästa middag eller dukning, eller om du är ute efter att köpa köksmaskiner, köksredskap, knivar, inredning eller baktillbehör så kan du hitta det hos oss.

Vi lägger stor vikt vid att du som kund och besökare hos oss alltid ska ha en så trevlig kundupplevelse som möjligt. Vi tycker att allt som sker i och runt köket bör genomsyras av glädje och lycka – så även när man ska handla till köket. Vi har över 15 000 produkter i sortimentet och det mesta finns på lager, vilket gör att vi kan garantera trygga och snabba leveranser. Vår kundservice är erkänt hög och vi har vunnit priset Årets e-handlare inom kategorin kökstillbehör tre år i rad. Köp dina köksredskap och design online hos oss idag!
Ta del av 
Kampanjer
Tävlingar 
Inspiration       
  

Kökstillbehör Online


Bagaren och Kocken jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar.
Vi vill att du ska kunna ge dig själv så bra förutsättning­ar som möjligt att lyckas i ditt kök. Både när det gäller känslan ett kök förmedlar men även när det gäller köksredskap som gör matlag­ningen och bakningen roligare och slutresultatet bättre.
Vi vill kunna ge liv åt all den pas­sion som finns i och runt köket. Vår övertygelse är att vem som helst kan lyckas i köket och att med rätt tillbehör blir glädjen mycket större. Det handlar inte bara om det som slutligen hamnar på tallriken, utan resan som leder dit.
 
Hos oss hittar du baktillbehör, köksmaskiner och köksredskap i alla prisklasser men du kan lita på att allt vi säljer håller mycket hög kvalitet. Det är också viktigt för oss att ha ett så brett sortiment vi kan inom varje kategori så därför hittar du bland annat hos Bagaren och Kocken Sveriges största sortiment av kvalitativa köksknivar, Sveriges största sortiment av KitchenAid köksmaskiner och KitchenAid tillbehör samt Sveriges största sortiment av Ankarsrum Assistent Original.
 
Hos bagarenochkocken.se stiger du in i en värld av köksredskap oavsett om du är ute efter en stekpanna, kockkniv, kryddkvarn, rivjärn, frukt- & grönsakssvarv eller gjutjärnsgryta. Vi är också väldigt noga med att alla kökstillbehör och köksmaskiner kommer från välkända varumärken så som Le Creuset, Skeppshult, Zwilling, Global, Blendtec och Vitamix.
 
Många kommer till oss när det är dags att handla presenter och i vår nätbutik och i vår butik i Göteborg hittar du mängder av tips på bröllopspresent, studentpresent eller julklappar. Därför satsar vi också mycket på att ha ett brett utbud av vinglas och karaffer från t ex varumärken som Riedel och Spiegelau.
 
Vi tycker det är härligt att äta utomhus och har därför ett stort utbud av grillar från Weber, Landmann och Big Green Egg och Stekhällar från varumärken som Muurikka och Hällmark.
 
"Man vill ha
varenda pinal
i butiken"

Tidningen Hus & Hem
"Sveriges bästa
köksbutik?"

Expressen Leva & Bo
pricerunner 5 av 5
Årets e-handlare