Om oss

Kunskap, kvalitet och glädje i köket

Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi skickar varje år ut tusentals paket till nöjda kunder över hela Skandinavien.
Idag är vi ca 40 st medarbetare som ser till att vi har rätt sortiment, spännande kampanjer, kunnig kundservice och snabba leveranser. Vi lägger stort värde och stolthet i att kunna leverera hög kvalitet och en trygg och säker köpupplevelse.
 
Bor du i Göteborg eller har vägarna förbi? Missa inte vår mysiga butik! Butiken har blivit utsedd till året butik 2009 av Sveriges Handel. Läs mer om Göteborgsbutiken

Vill du jobba hos oss? Lediga tjänster hittar du här
 
Bagaren och Kocken jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar.
Vi vill att du ska ha så bra förutsättning­ar som möjligt för att lyckas i köket. Både när det gäller känslan ett kök förmedlar till utseende­t men även köksredskap som gör matlag­ningen och bakningen roligare - och slutresultatet bättre.
Vi vill kunna ge liv åt all den pas­sion som finns i och runt köket. Vår övertygelse är att vem som helst kan lyckas i köket och att med rätt nycklar blir glädjen mycket större.
Det handlar inte bara om det som slutligen hamnar på tallriken, utan resan som leder dit.
 
 

5 år i rad (2013- 2017) är vi utsedda till årets e-handlare av Pricerunner i kategorin kökstillbehör.

Vi innehar kreditratingen AAA från Soliditet. Detta är ett bevis på att vi är ett stabilt och tryggt företag att göra affärer med.
Kontaktuppgifter
Post och Leveransadress

Bagaren och Kocken AB
Sörredsvägen 113
417 29 Göteborg

Telefon till växeln: 031-25 22 22

Mail: kundservice@bagarenochkocken.se

Orgnr: 556747-4001
VAT SE556747400101