Bagaren och Kocken AB

Äggkoppar

Det finns inte många ställen där du kan hitta så många trevliga äggkoppar som på Bagaren och Kocken. Här hittar du äggkoppar i flera modeller. Vi har många roliga färger och utföranden. Vi erbjuder stiliga äggkoppar i glas eller keramik. Här finner du även spännande och kul äggkoppar formade som kor, grisar eller kycklingar.

Vi tycker verkligen att det är häftigt att man kan köpa äggkoppar som är i miniatyrversioner av Margrethe-skålen. De finns i de härliga retrofärgerna blå, grön, rosa och gul. Du kan även köpa tillhörande sked, detta är en perfekt present att ge bort till äggälskaren!
I denna kategori hittar du även äggkoppar i hjärtformer. I dessa gulliga äggkoppar kan du smidigt lägga skalet på sidan, vi fullkomligt älskar dem! Om du gillar IB Laursen och Le Creuset så finns det vackra äggkoppar av keramik som du kan matcha med dina andra produkter.

Att duka med fina och personliga äggkoppar är verkligen en favorit på frukostbuffén. Det är en rolig detalj som alla runt bordet kommer att uppskatta! 

Äggkoppar