Ankarsrum Assistent Original

Den klassiska köksmaskinen Ankarsrum Original, mer känd under namnet Assistent. Den första versionen av hushållsassistenten lanserades av Electrolux 1940 och produkten har tillverkats i småländska Ankarsrum sedan 1969.

Maskinen har blivit Bäst i test otaliga gånger och lever vidare som en ständigt aktuell klassiker.
Ankarsrum Original är maskinen för dig som vill baka stora degar. I den 7 liter stora kitteln kan du baka med upp till 1,5 liter degvätska, motsvarande 5 kg deg. Köksassistenten är en klassiker på alla plan, och inte minst i designen som för tankarna tillbaka till en annan tid. Kanske har din farmor eller mormor ägt en Ankarsrum köksassistent. Köksassistenten finns i 10 härliga färger som verkligen livar upp i köket.

Lika bra som designen på Ankarsrums köksassistent har åldrats, har även maskinens funktionalitet. Assistenten fungerar bättre än någonsin och den känns inte gammal i sin prestanda.

På Bagaren och Kocken har vi ett stort sortiment av Ankarsrum köksassistent i olika färger och som olika paket, med tillbehör. Vår service är erkänt bra och vi har korta leveranstider.
 

Ankarsrum Assistent Original