Ankarsrum Assistent Original

Den klassiska köksmaskinen Ankarsrum Original, mer känd under namnet Assistent eller dess tidigare namn Electrolux Assistent. Den första versionen av hushållsassistenten lanserades nämligen av Electrolux 1940 och produkten har tillverkats i småländska Ankarsrum sedan 1969.

Maskinen har blivit bäst-i-test otaliga gånger och lever vidare som en ständigt aktuell klassiker. Ankarsrum Original är maskinen för dig som vill baka stora degar. I den 7 liter stora kitteln kan du baka med upp till 1,5 liter degvätska, motsvarande 5 kg deg. Köksassistenten är en klassiker på alla plan, och inte minst i designen som för tankarna tillbaka till en annan tid. Kanske har din farmor eller mormor ägt en Ankarsrum köksassistent. Köksassistenten finns i 10 härliga färger som verkligen livar upp i köket.

Lika bra som designen på Ankarsrums köksassistent har åldrats, har även maskinens funktionalitet. Assistenten fungerar bättre än någonsin och den känns inte gammal i sin prestanda.

Hos Bagaren och Kocken hittar du ett stort sortiment av Ankarsrum köksassistent i olika färger och även flertalet tillbehör, eller varför inte välja ett komplett set som till exempel Stora Tillbehörspaketet. Vår service är erkänt bra och vi har korta leveranstider.  

Ankarsrum Assistent Original