Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg ?.SubtotalFormatted? String.Empty Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

Lyckas med din hemmagjorda glass med Ankarsrum

Vem har inte drömt om att imponera på sig själv eller sina gäster med 100% hemlagad dessert? Och vad passar bättre än svalkande glass i sommartider? 
Ankarsrum har det perfekta paketet till dig som vill lyckas med glassen varje gång. Setet innehåller både en Ankarsrum assistent AKM 6230 och Ankarsrum glasstillbehör. 
Längre ner på sidan finner du recept på klassisk vaniljglass som passar utmärkt att servera på en browniekaka, till en rabarberpaj eller avnjuta precis som den är. 

Klassisk vaniljglass

4 portioner

Ingredienser

  • 4 äggulor
  • 100 g strösocker
  • 100 g vispgrädde
  • 200 g mjölk, 3 %
  • 2 krm vaniljstång mald från kvarn eller finhackad; eller 1 tsk vaniljsocker
  • Garnera med din favorittopping

Gör så här

  1. Innan användning: Placera frysskålen i frysen, -18 ºC i 20-24 timmar.
  2. Montera assistenten med vispskål och ballongvispar.
  3. Vispa äggulor och socker på medelhastighet i några minuter tills det är pösigt.
  4. Dela vaniljstången och skrapa ur vaniljkornen.
  5. Häll i vanilj, mjölk och grädde och blanda väl.
  6. Ställ i kylen tills det är kylskåpskallt.
  7. Montera assistenten med glassmaskinen.
  8. Häll glassmeten i frysskålen genom öppningen i locket.
  9. Låt maskinen gå på medelhastighet i 20-30 minuter tills önskad konsistens uppnås.
  10. Ät direkt, eller ställ frysskålen med lock i frysen till senare.
Lades i varukorgen
Gå till kassan

Andra kunder köpte också:

Visa alla tillbehör
Gå till kassan
Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Gratis frakt när du handlar för över 500 kr. (*gäller ej skrymmande gods)
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Läs mer om Bagaren och Kocken