2013 lanserade Anova den första prisvärda sous vide-cirkulatorn designad för hemmakocken. År 2014 släpptes en ny produkt med tillhörande app, vilket gjorde den till den första anslutna matlagningsprodukten, som dessutom är otroligt enkel att använda.
Deras uppdrag är att förändra hur människor lagar mat. Det har de gjort genom att skapa kvalitetsprodukter som ger resultat på professionell nivå – för kockar på alla nivåer. De tror att alla förtjänar att laga mat som ett proffs, så de har fångat den teknik som proffs har använt i årtionden - och konstruerat den för hemmaköket.
Matlagning är vetenskapen om att värma mat till önskad temperatur. Den temperaturen måste vara exakt för att kontinuerligt uppnå bra resultat. Med traditionell matlagningsutrustning som ugn eller spishäll är det omöjligt att exakt kontrollera temperaturen. Din ugns temperatur kan skilja sig upp till 20 grader över eller under den inställda temperaturen!
Sous Vide är en matlagningsteknik som gör det möjligt att reglera temperaturen med precision. Tekniken har använts av proffs i årtionden, och fungerar genom att cirkulera uppvärmt vatten i en behållare och laga maten i den exakta inställda temperaturen. Det skiljer bara 3 grader mellan att en stek är rare och mediumrare, så precision betyder perfektion. Denna enkla teknik gör att du slipper överkokt eller torr mat och säkerställer perfektion varje gång du lagar mat!
Använd klämman på din Anova Precision® Cooker för att fästa Sous Viden till en behållare/gryta av valfri storlek fylld med vatten
Sänk ner påsen i vattnet och kläm fast den till sidan av grytan/behållaren
Ställ in tid och temperatur i Anova-appen eller med kontrollerna som finns på din Sous Vide
2013 lanserade Anova den första prisvärda sous vide-cirkulatorn designad för hemmakocken. Deras uppdrag är att förändra hur människor lagar mat. Det har de gjort genom att skapa kvalitetsprodukter som ger resultat på professionell nivå – för kockar på alla nivåer. De tror att alla förtjänar att laga mat som ett proffs.