Köksredskap & design på nätet
Fri frakt över 500,-
Snabba leveranser
365 dagars öppet köp
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg 0 kr Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st
Varukorg Varukorg Visa varukorgen Gå till kassan Din varukorg är tom
0
Lades i varukorgen
st

TRE STEG TILL PERFEKT RESULTAT

Fäst till din behållare

Använd klämman på din Anova Precision® Cooker för att fästa Sous Viden till en behållare/gryta av valfri storlek fylld med vatten

Lägg ner din mat i en vakuumförpackad påse

Sänk ner påsen i vattnet och kläm fast den till sidan av grytan/behållaren

Använd kontrollerna på Sous Viden eller appen

Ställ in tid och temperatur i Anova-appen eller med kontrollerna som finns på din Sous Vide

Anova vill förändra hur människor lagar mat

2013 lanserade Anova den första prisvärda sous vide-cirkulatorn designad för hemmakocken. År 2014 släpptes en ny produkt med tillhörande app, vilket gjorde den till den första anslutna matlagningsprodukten, som dessutom är otroligt enkel att använda.

Deras uppdrag är att förändra hur människor lagar mat. Det har de gjort genom att skapa kvalitetsprodukter som ger resultat på professionell nivå – för kockar på alla nivåer. De tror att alla förtjänar att laga mat som ett proffs, så de har fångat den teknik som proffs har använt i årtionden - och konstruerat den för hemmaköket.

Matlagning är vetenskapen om att värma mat till önskad temperatur. Den temperaturen måste vara exakt för att kontinuerligt uppnå bra resultat. Med traditionell matlagningsutrustning som ugn eller spishäll är det omöjligt att exakt kontrollera temperaturen. Din ugns temperatur kan skilja sig upp till 20 grader över eller under den inställda temperaturen!

Sous Vide är en matlagningsteknik som gör det möjligt att reglera temperaturen med precision. Tekniken har använts av proffs i årtionden, och fungerar genom att cirkulera uppvärmt vatten i en behållare och laga maten i den exakta inställda temperaturen. Det skiljer bara 3 grader mellan att en stek är rare och mediumrare, så precision betyder perfektion. Denna enkla teknik gör att du slipper överkokt eller torr mat och säkerställer perfektion varje gång du lagar mat!

anova-logo.png

Anova - Sous Vide designad för hemmakocken

2013 lanserade Anova den första prisvärda sous vide-cirkulatorn designad för hemmakocken. Deras uppdrag är att förändra hur människor lagar mat. Det har de gjort genom att skapa kvalitetsprodukter som ger resultat på professionell nivå – för kockar på alla nivåer. De tror att alla förtjänar att laga mat som ett proffs.

Vi hjälper dig lyckas i köket
Alltid 365 dagars öppet köp
Fri frakt när du handlar för över 499 kr.
Officiell återförsäljare av alla varumärken
Vi har spridit köksglädje sedan 2005
Behöver du hjälp?
Du kan alltid nå oss genom att ringa fram till klockan 16:00, men kom ihåg att du kan även skicka oss ett email genom att klicka på länken nedan.
031-25 22 22