
Classic pizzastål
Classic pizzastål
De flesta känner till pizzastenen, det perfekta redskapet för dig som vill kunna grädda läckra pizzor i ugnen eller på grillen. Pizzastålet är samma sak, men tillverkad i stål. En annan viktig skillnad är att stålet inte spricker vid stora temperaturförändringar och att plattan bara väger 9 kg. Med Classic-pizzastål från Gourmetstål får du den första och viktigaste ingrediensen för en perfekt, hemmagjord pizza. Nu är du garanterad en krispig pizzabotten, oavsett om du använder stålet i ugnen eller på grillen.
- Kan användas i ung & på grillen
- Perfekt, hemmagjord pizza
- En pizzasten i stål
- Rustikt och slitstarkt material
Mer information om Classic pizzastål
- Varumärke: Gourmetstål
- Kategori: Pizzasten
- Artikelnummer: 44735
- Leverantörens artikelnummer: 2002
- Tål maskindisk: Nej
- Färg: Stål
- Garanti: 20 års funktionsgaranti
- Inkluderade tillbehör: Recepthäfte och skötselråd
- Material: Varmvalsat stål
- Bredd:33 cm
- Höjd:1 cm
- Djup:37 cm
- Vikt:9 kg
Tore
17 dagar sedan
Hittills så bra. Låt pizzastålet stå i ugnen på max temperatur i en liten timme. Lägg pizzan på stålet med en pizzaspade, garanterad succé, krispig och god 😃
Bo
två månader sedan
Ett jätte bra sätt att på sikt spara pengar och att framför allt pizzorna blir såååå bra...
Stefan Magnus
ett år sedan
Fungerar väldigt bra. Med en bra deg så blir pizzan fantastisk.
Jon
ett år sedan
Precis som utlova, Kvalitet! Snabb gratis leverans i medföljande tygkasse. Plåten är redan inoljad för inbränning vid första användning. Bara att köra och baka!
Marek
ett år sedan
Mycket bra produkt! Pizzorna blev kanonbra!
Nicholas
ett år sedan
Jag försökte baka den perfekta napolitanska pizzan i en vanlig hemmaugn med baksten och accepterade till slut att det inte går. Men så fick jag ett tips om Gourmetstål och nu kommer jag aldrig mer att gå tillbaka till en baksten. Den rejäla stålskivan (9 kg) absorberar så mycket värme från grillelementet att förutsättningarna blir som i en riktig pizzaugn. Resultatet blir en genomgräddad pizzabotten med mjuka och fluffiga kanter där överskottsfukten från ingredienserna ångat bort. Mitt sökande efter den perfekta hemmapizzan har äntligen krönts med framgång!
Nicholas
ett år sedan
Jag försökte baka den perfekta napolitanska pizzan i en vanlig hemmaugn med baksten och accepterade till slut att det inte går. Men så fick jag ett tips om Gourmetstål och nu kommer jag aldrig mer att gå tillbaka till en baksten. Den rejäla stålskivan (9 kg) absorberar så mycket värme från grillelementet att förutsättningarna blir som i en riktig pizzaugn. Resultatet blir en genomgräddad pizzabotten med mjuka och fluffiga kanter där överskottsfukten från ingredienserna ångat bort. Mitt sökande efter den perfekta hemmapizzan har äntligen krönts med framgång!
Marie
ett år sedan
Verkligen tung men såååå bra! Pizzorna blir kanongoda!!💪🏻💪🏻😋😋💫💫
Christer
två år sedan
Perfekt att baka bröd på! Har bakat fantastiska surdegsbröd på detta stål! Funkar även riktigt bra att laga hemgjord pizza på.
Sten
två år sedan
Det här gourmetstålet har jag länge tänkt köpa länge, men har jag gjort det. Det var ett bra köp, suveränt till surdegsbröd och pizza..som sagt så bra..😁