Bagaren och Kocken AB

Brödrostar

Den gyllenbruna ytan och krispiga känslan är två starka anledningarna till varför vi gillar rostat bröd. Det är svårt att rosta det perfekta brödet, det blir lätt för mjukt eller bränns vid. Med rätt brödrost kontrollerar du enkelt hela processen i strävan efter att skapa den perfekta rostningen.

Att på morgonen kunna få en skiva perfekt rostat bröd är guld värt. Det är en harmonisk start på dagen. Att få en bränd skiva bröd är inget bra tecken för hur resten av dagen kommer bli. Om man nu är lite vidskeplig av sig. Brödrosten kan också liva upp med sina blotta uppenbarelse. I alla fall om man har en snygg brödrost. En ful och tråkig brödrost kan å andra sidan vara en ganska deprimerande syn. Se med andra ord till att skaffa en snygg och bra brödrost som kan hålla länge.

Bagaren & Kocken har samlat ett brett utbud av snygga och praktiska brödrostar från kända varumärken som Smeg, KitchenAid och Dualit. Kanske en brödrost i retro design? Välj en brödrost med plats för upp till sex brödskivor. 

Brödrostar