Kanelbullens dag vill vi såklart fira den 4 oktober, och det är dags att göra detta klassiska bakverk
ännu mer spännande. Här hittar du alla redskapen du behöver för att skapa perfekta kanelbullar, inspirerande
smaksättningar och ett recept på en kanelbullepaj att bjuda på.
Sugen på att testa några nya smaker? Här kommer 10 kreativa smaksättningar för att spicea till kanelbullarna iår!
Vill du testa något nytt till kanelbullens dag? Här har du en helt underbar paj för den som älskar kanelbullar.
Och äppelpaj. Och dulce de leche. Den här pajen är lite mer tidskrävande men helt klart värt det.
1 paj, ca 20 cm i diameter (8–10 portioner)
Pajdeg
Äppelfyllning
Till utkavling
Till pensling
Äppelfyllning
Baka ut och grädda
Tips! Vill du baka pajen utan att göra kanelbullerullar till locket går det så klart att kavla ut pajdegen som den är. Tillsätt i så fall en tesked extra kanel till fyllningen.