Orrefors Difference Primeur 62 cl

Orrefors Difference Primeur 62 cl
  • Orrefors Difference Primeur 62 cl
Beställningsvara, 5-7 arbetsdagar
Göteborgsbutik: Ej i lager
 
371 kr (ord rek 499 kr)
  • Fri frakt över 499kr
  • Snabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
 
Önskelista
 

Orrefors Difference Primeur 62 cl

Difference Primeur är glaset för de unga röda vinerna präglade av druvans bäriga karaktär. Primeur låter aromerna utvecklas i ett glas med stor luftvolym och passar alla unga röda viner, oavsett druva.  
 
 
Difference är serien med ett specialformgivet glas för varje dryck. Designen på glasen lyfter dryckens bästa karaktär och tillåter vinets fulla doft och arom att träda fram. I serien finns det glas för röda, vita, mogna, unga, bubbliga, fruktiga, söta och krispiga viner. Detta Primeur-glas passar allra bäst för röda viner.
 
Ingen annan designer har formgivit så många och så framgångsrika glasserviser för Orrefors som Erika Lagerbielke. Många av succéserierna har tilldelats fina utmärkelser så som, Intermezzo, Merlot och Difference. Erika har stor kärlek till hantverket och en otrolig kunskap om olika dryckers egenskaper. En anledning till den stora framgången är att Erika ofta väljer att samarbeta med vinexperter under framtagningen av nya serier. Två av hennes nyaste fullträffar är serierna More och Beer. 
 
Designer: Erika Lagerbielke
Serie: Difference 
Höjd: 25 cm
Dia: 10 cm  
Volym: 62 cl